Kortárs Irodalmi Kúllista 2014

Kortárs Irodalmi Kúllista 2014

Negyedik: Nemes Z. Márió

2015. január 06. - irodalmikullista

 

 

Megbízható források szerint az eleve kúl nevű Máriónak, a kortárs irodalom horrorpápájának ebben az évben két könyve is megjelent. A hercegprímás elsírja magát című verseskötet – a teljesség igénye nélkül – a következő hírességek, politikusok és dizőzök karácsonyi ajándéka volt: VV Sehi, Tatár Csilla, Semjén Zsolt, Hujber Ferenc, Zséda, Schobert Nobert, valamint a kis György herceg. Ha a mocsári parasztok birodalmának feltérképezése nem volna elég teljesítmény egy évre, a költő A preparáció jegyében címmel még esszékötettel is villantott, ami pedig olyan sztárok karácsonyfája alatt landolt, mint Sebestyén Balázs, Mel Gibson, Weisz Fanni, valamint Takács Nikolas. Utóbbival Márió régóta tervez közös projektet, egyelőre még nem tudtak megegyezni. Nikolas mindenképp a Halleluja feldolgozásdalával rukkolna elő, amit duettben énekelne cimborájával, míg Márió egyik héten még a Bathory In Conspirasy with Satan című opuszát, a másikon már a Burzum Dunkelheitját választaná. Reméljük mihamarabb összejön az esemény.  

 

 

Elérkeztünk a szavazáshoz! Írj levelet az irodalmikullista@gmail.com címre, hogy segíts nekik eldönteni a kérdést. Ígérjük, továbbítjuk az előadóknak a végeredményt.  

A bejegyzés trackback címe:

https://irodalmikullista.blog.hu/api/trackback/id/tr737041149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása